Medlemsinfo V2

Publicerat 14 januari, 2021

Stambyte

Byggmästargruppen håller er boende med information löpande under hela projektet, med start inom kort. Alla kommer få en egen inlogg till en portal där all information, tidsplan, beställning och uppdateringar presenteras.

Grovsoprummet

Grovsoprummet är nu öppet varje onsdag mellan kl 18:00-20:00. En batteriholk för små batterier finns nu i grovsoprummet.

Hushållssopor

Fler sopskåp förhushållssopor finns nu på båda gårdarna. Kartonger ska kastas i grovsoporna, då de tar för stor plats. Tryck gärna in påsen så långt det går, det finns mer utrymme längre in. Tömning av hushållssopor sker måndagar och torsdagar.

Matavfallskitt

Ni som inte hämtat kittet för matafallssortering kan göra det onsdagen den 27/1-21 mellan kl 18-20 i föreningslokalen. Påsar finns att hämta i garderoben i bokningsrummet i tvättstugan på gård 2 (Vallavägen 103-105).

Refuger

Några refuger är flyttade för att underlätta snöröjningen.

Vädring

Nu under vintern så är det kallt ute och varmt inne. Därför ber vi er att inte vädra med öppet fönster mer än kortare stunder. Det finns annars risk för skador på fasaden och rör till elementen som i sin tur kan ge vattenskador.

Med önskan om en trevlig vinter, Styrelsen