Medlemsinfo v25 2021

Publicerat 21 juni, 2021
  • Stambytet- Nu är etapp 1 klar och stambytet pågår för fullt i nästkommande etapper.
  • Laddstolpar- Styrelsen har tagit in offerter på olika företag som installerar laddstolpar för elbilar, vi ligger nu i slutfasen och kommer inom kort att bestämma vilket företag som får göra detta så att elbilar kan laddas.Om du har en elbil eller är intresserad av att köpa en elbil så vill vi gärna att du mailar oss på info@brfsoluret.se så att i kan se hur stort intresset är för dessa platser.
  • P-platser- Tänk på att alltid stå inom din ruta och i mitten på din parkering, det kan vara trångt för din granne att parkera och kanske svårt att ta sig in eller ut i sin bil. Om någon bredvid dig står utanför strecken på något vis så får du ringa till P-service som kan sätta en bot på bilen för felparkering.
  • Cykelrum- Tänk på att ställa cyklar i cykelställen inne i cykelrummen så att alla får plats och slipper flytta en massa cyklar för att komma in eller ut. Om du vet att du har en cykel som ej används så gör dig av med den så behöver vi ej göra rensningar där vi får betala dyrt för bortforsling.
  • Vildvuxna buskar- Många buskar är vildvuxna i området, vilket ser tråkigt ut, så dessa kommer att beskäras och föryngras under sommaren.
  • Tvättstugorna- Alla tvättstugor kommer att grovstädas, under den tiden de städas kommer det inte gå att boka tvättid. Beräknas ta ca 1 dag. Alla tvättstugor städas inte samma dag.

Vi vill tacka för förtroendet ni givit oss i styrelsen, så att vi kan fortsätta vårt arbete för föreningen.

        Vi vill önska alla en härlig sommar med sol och värme!