Medlemsinfo v35

Publicerat 1 september, 2021
Nu är hösten i antågande & vi hoppas att alla har haft en fin sommar.

  • Nu öppnar soprummet åter igen och alla kan använda de taggar som man har till tvättstugorna för att öppna dörren. Detta funkar endast på onsdagar mellan kl. 18.00-20.00. Alla som öppnar behöver se till att dörren stängs ordentligt samt ser till att inga obehöriga slänger sopor hos oss då det blir väldigt dyrt för föreningen.
  • Laddstolparna för elbilar är nu på plats och vi arbetar med att se till att de som har anmält intresse ska få tillgång till dessa platser.
  • Postnord har frågat oss om vi kan tänka oss att ha postboxar där man kan hämta paket och vi tittar på möjligheten för detta utanför Valla Livs.
  • Buskarna på föreningens mark ses nu över och beskärs och föryngras. Det kan se lite tråkigt ut till en början om en buske måste beskäras mycket men till våren så kommer den börja repa sig igen och växa och få ett finare utseende.

    Mvh Styrelsen