Medlemsinformation v41 2021

Publicerat 17 oktober, 2021
 • Stambytet
  Stambytet fortskrider. Från den 4/10  så körs två linor samtidigt, dvs på två separata portar samtidigt. Det har även tillkommit en dusch och toavagn som står på gård 1.Tyvärr så kommer både de akuta och de planerade vattenavstägningarna fortsatta fram tills stambytet är helt klart, sommaren 2022.
  Avstägningarna drabbar alla hus där pågående stambyte utförs men även de hus som är klara.Tips är att alltid ha en flaska med vatten i kylen.
  När vattnet sätts på så spola alltid kranen i köket först och rensa silen efteråt. Detta för att rostflagor från de gamla rören kan följa med vattnet när det sätts på igen. Vattnet som kommer först kan vara lite missfärgat, gult eller brunt, spola tills det blir klart, både varm- och kallvatten. När det är klart kan ni använda de andra kranarna, dusch och toalett.
  Håll ut, det blir bra när allt är klart!
 • Hyresrätt blir bostadsrätt
  Föreningen har sålt en hyresrätt som ombildats till bostadsrätt.
  1,750,000kr
  Ytterligare två hyresrätter är på väg att ombildas till bostadsrätter.
 • Träd
  Några träd som står på föreningens mark har tyvärr dött. De kommer att tas bort nu i höst eller till våren. De står bland fler andra träd så förhoppningsvis så kommer de inte saknas så mycket.
 • Parkering
  Parkera gärna i mitten av er parkeringsruta så era grannar också kan ta sig ur sina bilar.
 • Föreningslokalen
  Vi kommer fortsätta att hålla föreningslokalen stängd för uthyrning ett tag till. Vi meddelar när den åter kan hyras igen!
  Ingen har hört av sig för intresse att ha föreningslokalen öppen för boende under stambytet, vi håller ärendet vilandes så länge.
 • Grovsoporna
  Dörren till grovsoprummet går att öppna med nyckelbricka 1&2 Onsdagar mellan kl 18-20.
  Självklart är det inte okej att ställa skräp utanför dörren eller någon annanstans på föreningens mark, inte ens om det redan står skräp där innan. ALLA som skräpar ner kommer debiteras för nedskräpning.

Vi vill passa på att tacka alla fina medlemmar som hjälper till  att hålla ordning i föreningen och för ert fina tålamod med allt som har med stambytet att göra.
Tillsammans är vi Brf Soluret.

Mvh Styrelsen