Medlemsinfo v. 46

Publicerat 17 november, 2023

Hej alla medlemmar i BRF Soluret! Här kommer månadens viktiga uppdateringar och påminnelser rörande vår förening:

Spärra obehörig adressändring

Förhindra identitetsintrång genom att spärra obehörig adressändring. På Skatteverket.se/Folkbokföring/Identitetsintrång kan du enkelt spärra obehörig adressändring och förhindra att någon obehörig skriver sig på din adress. Med Adresslåset kan du utan kostnad spärra din postadress så att ingen annan än du kan adressändra, eftersända eller lagra din post, gå in på Adressändring.se/Adresslåset. Hitta.se har också en funktion, adresslarm, som du kan aktivera för att få reda på om någon skriver sig på din adress.

Däckförrådet

Nu är det snart dags att byta till vinterdäck! Det finns några platser i vårt däckförråd, hör av er till styrelsen om ni är intresserade.

Parkeringsplatser

Fler parkeringsplatser är nu på gång, och vi planerar också fler laddplatser till våren. Vi ser också över parkeringskön för att kunna ge fler boende platser. Ni kan därför bli kontaktade för att bli erbjuden en ny plats och vi behöver svar på om ni då vill behålla er gamla eller släppa den till en annan medlem. På grund av ommöbleringen är kön just nu stängd för boende men ska snart vara aktiv igen.

Kontaktuppgifter hos Nabo
Det är viktigt att ni går in på Nabos hemsida och lägger in er telefon och e-postadress. Gör så här: gå in på Nabo.se, klicka på Kontakt, sedan Boende/hyresgäst och logga in med bankID.

Försäljning

Föreningen kommer inom kort att sälja ytterligare en lägenhet, förtjänsten kommer att användas för att amortera av ett av våra banklån.

Avgifter och hyror

Tyvärr hanterar föreningen många ärenden som går till Kronofogden. Vi vill påminna om att det är viktigt att avgifter och hyror betalas i tid.

Levande ljus

Sist men inte minst en påminnelse om att vara försiktiga när ni tänder levande ljus. Lämna aldrig tända ljus obevakade!

Med vänliga hälsningar Styrelsen